Föreläsning Permakultur

Café Planet gästas av Permakultur Stjärnsund

Onsdag 31 augusti, 18:30

St Jakobsgården

Vår gäst från Permakultur Stjärnsund kommer att förklara begreppet och berätta om trädgården som arena för hållbar utveckling, om ätbara perenner och annat matnyttigt! Vi välkomnar alla som redan sysslar med omställningsfrågor i vår närhet som Södra Norrlands Omställningscentrum SNOC, Växhuset Mobodarne, trädgårdsföreningar i kommunen, intresserade villaägare och alla som drömmer om en hållbar framtid med grunden i lokalsamhället!

Permakultur bygger på ett hållbarhetsperspektiv på natur och människor och i vidare bemärkelse handlar det om att utgå ifrån en plats specifika förutsättningar för att bygga upp lokalanpassade alternativ för matproduktion, bostäder, vatten- och energiförsörjning, samhällsstrukturer och företagsmöjligheter. Permakultur är ett utmärkt verktyg för att arbeta strukturerat och långsiktigt med hållbar landsbygdsutveckling,” menar Permakultur Stjärnsund. Lär mer …
http://stjärnsund.nu/forelasningsturne-2016-forvand…/

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.